ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ADANA ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ TARIMSAL YAYIM VE HİZMETİÇİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
KURUMSAL
KURUM HAKKINDA
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCISI
MİSYON VE VİZYONUMUZ
ORGANİZASYON ŞEMASI
ETİK KURULU
ETİK KURALLAR
ETİK KOMİSYONU
KURUMSAL HESAPLAR
PERSONEL
PERSONEL LİSTESİ
BİRİMLER
EĞİTİM VE YAYIM HİZMETLERİ BİRİMİ
BİTKİSEL ÜRETİM BİRİMİ
YAYIN VE TANITIM BİRİMİ
TARIMSAL MEKANİZASYON VE ATÖLYE BİRİMİ
DÖNER SERMAYE BİRİMİ
İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİMİ
SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
YEMEKHANE BİRİMİ
MİSAFİRHANE BİRİMİ
İDARİ VE MALİ İŞLER BİRİMİ
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
SOSYAL TESİSLER
MİSAFİRHANE
YEMEKHANE
KAFETERYA
SPOR SALONU
SAUNA
MESCİT
FAALİYET RAPORLARI
ADANA'YI TANIYALIM
BİZE ULAŞIM
HAVA DURUMU
ADANA TARIM KURULUŞLARI
EĞİTİM HİZMETLERİ
HİZMETİÇİ EĞİTİM
DERS İÇERİKLERİ
YAYGIN EĞİTİM
UZAKTAN EĞİTİM
EĞİTİMCİLER
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü
Yemekhane Birimi
Evrim ŞATANA
Gıda Yüksek Mühendisi
Yemekhane Birim Sorumlusu
Okan GÜNGÖR
Tekniker
Burcu BÖLÜKGİRAY
Teknisyen
Sefa DAĞLI
Geçici Personel(4-C)
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
III. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI