ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ADANA ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ TARIMSAL YAYIM VE HİZMETİÇİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL
    • KURUM HAKKINDA
    • MÜDÜR
    • MÜDÜR YARDIMCISI
    • MİSYON VE VİZYONUMUZ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • ETİK KURULU
      • ETİK KURALLAR
      • ETİK KOMİSYONU
    • KURUMSAL HESAPLAR
  • PERSONEL
    • PERSONEL LİSTESİ
  • BİRİMLER
    • EĞİTİM VE YAYIM HİZMETLERİ BİRİMİ
    • BİTKİSEL ÜRETİM BİRİMİ
    • YAYIN VE TANITIM BİRİMİ
    • TARIMSAL MEKANİZASYON VE ATÖLYE BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE BİRİMİ
    • İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİMİ
    • SİVİL SAVUNMA BİRİMİ
    • YEMEKHANE BİRİMİ
    • MİSAFİRHANE BİRİMİ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER BİRİMİ
    • BİLGİ İŞLEM BİRİMİ
  • SOSYAL TESİSLER
    • MİSAFİRHANE
    • YEMEKHANE
    • KAFETERYA
    • SPOR SALONU
    • SAUNA
    • MESCİT
    • FAALİYET RAPORLARI
  • ADANA'YI TANIYALIM
  • BİZE ULAŞIM
  • HAVA DURUMU
  • ADANA TARIM KURULUŞLARI
  • EĞİTİM HİZMETLERİ
    • HİZMETİÇİ EĞİTİM
      • DERS İÇERİKLERİ
    • YAYGIN EĞİTİM
    • UZAKTAN EĞİTİM
    • EĞİTİMCİLER
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksAdana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü > Menu

Yemekhane

​

ŞUBAT  2023 YEMEK   LİSTESİ
01.02.2023ÇarşambaKıymalı IspanakŞehriye ÇorbasıYoğurt,Turşu
02.02.2023PerşembeKuru FasulyePirinç PilavıKarışık Turşu
03.02.2023CumaTavuk KapamaYoğ. Biber KavurmaFıstıklı HalkaTatlı
     
06.02.2023PazartesiPatates SulusuBulgur PilavıAyran,Turşu
07.02.2023SalıTerbiyeli Köfte Salçalı MakarnaTatlı
08.02.2023ÇarşambaNohut Yahni Pirinç Pilavı Karışık Turşu,Yoğurt
09.02.2023PerşembeKıymalı BörekYayla ÇorbasıSöğüş,Komposto
10.02.2023CumaFırında TavukDögme PilavıMeyve, Ayran
     
13.02.2023PazartesiTas KebabıPirinç PilavıAyran,Meyve
14.02.2023SalıBarbunyaKıymalı MakarnaYoğurt, Karışık Turşu
15.02.2023ÇarşambaLahmacunMercimek ÇorbasıAyran, Sögüş
16.02.2023PerşembePırasaPirinç PilavıHalka Tatlı
17.02.2023CumaKadınbudu KöfteEzogelin ÇorbasıSalata
     
20.02.2023PazartesiBezelyePirinç PilavıMeyve, Turşu
21.02.2023SalıPatates Püreli Et SoteMercimek ÇorbasıSütlaç
22.02.2023ÇarşambaKuru FasulyeBulgur PilavıYoğurt, Karışık Turşu
23.02.2023PerşembeSoslu KarnabaharMercimek ÇorbasıYoğurt, Meyve
24.02.2023CumaTavuk BagetBulgur PilavıSalata
     
27.02.2023PazartesiPatates MusakkaBulgur PilavıAyran,Turşu
28.02.2023SalıKöfte,MakarnaEzogelin ÇorbasıSalata



 Yemeğini iptal ettirecek personel, bir önceki gün saat 14.00 e kadar haber vermelidir.
 Yemek servis hizmetleri saat 12.00 ile 12.30 arası verilmektedir.
 Kurallara uyulması önemle rica olunur.
 Yemek listesindeki yapılacak olan değişiklikler Yönetimin yetkisindedir.


MİSAFİR VE KURSİYER YEMEK ÜCRETLERİ

KAHVALTI            :   40 TL

ÖĞLE YEMEĞİ      :  40 TL

AKŞAM YEMEĞİ   :  40  TL

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü
  • Adres : Mithat Özsan Bulvarı Köprülü Mahallesi PK128 01230 YÜREĞİR/ADANA

  • Telefon : 0322 344 16 44 - 47 Konukevi : 0322 344 16 45

  • Faks : 0322 344 19 93

  • E-Posta : adana.tayem@gmail.com

  • KEP : tarimveormanbakanligi@01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​